Szeretnél végre egy igazán hatékony fenékfókuszú edzést lenyomni, hogy neked is formás, kerek popsid legyen?

Szívesen mész edzőterembe, de ha épp nincs annyi időd, akkor otthon is lelkesen végigcsinálod az edzést?

Te is imádod, hogy a mozgással nem csak a tested, de a lelked is fejlődik, hogy magadévá tedd a mindent elsöprő magabiztosságodat?

Akkor ezt az edzéstervünket neked találtuk ki! A Colubra Active-nél célunk közelebb hozni minden nőhöz a sportot, az egészséges életmódot és a divatos edzőtermi öltözködést, hiszen az önmagunkba vetett hit és tetteink tesznek mindannyiunkat csodálatossá! Eddz te is keményen, és becsüld meg a tested, amiért megteheted ezt.

Az ingyenes e-bookban gyakorlati tippeket kapsz, hogy hogyan állítsd össze az edzéseidet, ha még kerekebb feneket szeretnél, és egy példa edzéstervet is tartalmaz edzőtermi és otthoni verzióban, képekkel és leírásokkal.

Szeretnék feliratkozni!

Ki állította össze az edzéstervet?

Dr. Veress Gabriella vagyok, fogorvos és a Colubra Active márka alapítója.

Gyerekkorom óta szenvedélyem a sport, a versenyszerű műugrást 8 éve váltotta fel az edzőtermi edzés, melyet mindig is tudatosan, a világ vezető edzőitől tanulva végeztem. Célom az izomépítéssel nem csak egy esztétikus fizikum elérése, hanem a mentális egészsegem ápolása is, és szeretném átadni ezt az érzést minden nőnek, hogy edzeni igenis élvezetes, és önbizalmunk megszerzéséhez az egyik legjobb eszköz a mozgás!

Még kerekebb popsit szeretnél?

Itt a tuti edzésterv a terembe és otthonra is! Ráadásul egy 4000 Ft-os vásárlási utalványt is kapsz, ha feliratkozol a hírlevelünkre.