Garancia, visszaküldés

Vásárolj kockázat mentesen!

Miért haboznál a rendeléssel? Ha nem vagy elégedett a megrendelt termékekkel, ingyenesen visszaküldheted 14 napig!

Mi 100%-ig hiszünk termékeinkben, így számunkra minimális a kockázat. Anyagainkat hosszas kutatást követően választottuk ki, és minden ruhát húzunk-nyúzunk, gondosan tesztelünk, mielőtt felkerülnek a webshopba, így mind minőségben, mind stílusban megfelelnek a legmagasabb elvárásainknak. Ezért szeretnénk, ha Te sem éreznéd kockázatosnak, amikor tőlünk rendelsz.

A visszaküldés menete:

Kérhetsz pénzvisszafizetést vagy cserét. Elállási szándékodat a csomag készhezvételétől számítva 14 napon belül jelezd nekünk emailben vagy telefonon, feltüntetve az elállás okát, és a pénzvisszatérítési vagy csere igényedet. Cserére akkor van lehetőség, ha a kívánt termék készleten van. Cserére futárszolgálattal, vagy személyesen van lehetőség (1028 Budapest, Kossuth Lajos u. 30.), ehhez kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: info@colubraactive.hu.

A visszaküldés érvényesítéséhez a terméknek lezárt csomagolásban, sértetlen állapotban kell beérkeznie raktárunkba (kizárólag felpróbálni szabad, és ügyelj rá, hogy se izzadtság, se dezodor, se smink nyoma, se állatszőr ne legyen rajta, a címke sértetlen állapotban legyen, illetve kimosni tilos a terméket visszaküldés esetén!). Ha a terméket további árusításra alkalmatlan állapotban küldöd vissza, akkor nem élhetsz a visszatérítéssel, helyette visszaszállítjuk számodra a terméket.

Kérünk, hogy a csomagba tedd bele a számla másolatát, vagy írd bele a rendelési azonosítót, hogy be tudjuk azonosítani a rendelésedet.

A visszaküldés a Foxpost FOXRETURN szolgáltatásával INGYENES, és segítünk a szállítást lebonyolítani, ezért visszaküldési szándék esetén írj emailt az info@colubraactive.hu email címre. Személyesen is visszahozhatod a terméket a címünkre (1028 Budapest, Kossuth Lajos utca 30.) előre egyeztett időpontban, ebben az esetben kérlek vedd fel velünk emailben a kapcsolatot (info@colubraactive.hu).

 

A FOXRETURN használata:

 • Regisztrálj a foxpost.hu oldalon és ezt követően lépj be a fiókodba.
 • Ha már regisztrált felhasználó vagy, lépj be a fiókodba.
 • Válaszd a Csomagvisszaküldés menüpontot.
 • Válaszd ki, hogy a csomagot, amit vissza szeretnél küldeni, FOXPOST csomagautomatán keresztül vagy egyéb módon vetted át.
 • Ha NEM FOXPOST csomagautomatán keresztül vetted át a csomagodat, a legördülő listából válaszd ki webáruházunkat (Colubra Active), ezt követően add meg a szükséges adatokat (csomagméret, visszaküldés oka).
 • Ha FOXPOST csomagautomatán keresztül vetted át a csomagodat, írd be az átvételi kódot a felületen, ezt követően add meg a szükséges adatokat (visszaküldés oka).
 • Az adatok megadása után kapsz egy feladási kódot.
 • A kapott kóddal visszaküldheted a csomagot az ország bármely FOXPOST automatáján keresztül.
 • Keresd fel a Hozzád legközelebbi automatát, amelyet a csomagautomata kereső segítségével könnyen megtalálsz itt.
 • Az érintőképernyőn válaszd a Csomagvisszaküldés menüpontot.
 • Írd be a kapott kódot és helyezd be a csomagot. Számodra a szolgáltatás ingyenes, a webshop átvállalta a visszaküldés díját.

Részedről ennyi, a többiről a FOXPOST gondoskodik.