Dr. Veress Gabriella Colubra Active alapító tulajdonos

Ismerd meg a márka megálmodóját

Dr. Veress Gabriella, a Colubra Active alapítója és tervezője vagyok. A márkám mellett fogorvosként dolgozom, de már gyerekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a mozgás, az egészséges életmód, na meg persze a divat.

Dr. Veress Gabriella Colubra Active alapító tulajdonos

” Szerettem volna alkotni valamit, így pár éve elkezdtem divatrajzot és mintatervezést tanulni. Szép lassan megfogalmazódott bennem, hogy sportruhák tervezésével és etikus gyártásával szeretnék a gyógyítás mellett foglalkozni. Így született meg a Colubra Active. ”

A márkáról

A Colubra Active márkát azért hoztam létre, hogy támogassalak és inspiráljalak az utadon, hogy te magad is meglásd a szépséget a hibáidban és büszkén magadévá tedd őket. Szeretnék egy olyan közösséget építeni, ahol nem a tökéletességre való törekvés az érték, hiszen annál sokkal színesebbek vagyunk, pont a tökéletlenség az, ami gyönyörködtet. Célom, hogy a brand segítségével elérhesd az álmaidat és kibontakoztathasd a valódi énedet nem csupán az edzőteremben, hanem azon túl is. A ruhák tervezésénél ügyeltem rá, hogy egyszerre érezhesd magad csinosan és kényelmesen, ötvözve a funkcionalitást a stílussal.

A Colubra Active márkanév a sportos és nőies jellemzőket kombinálja, hiszen a Colubra szó a nőstény kígyót jelenti latinul. A latin eredet az orvosi szakmám miatt is közel áll a szívemhez, ezen kívül a név szemlélteti, hogy a márkát egy valódi nő álmodta meg a valódi nőknek. És egy fun fact: létezik olyan kígyófaj, amely csak nőstény egyedekből áll!

Minőség és fenntarthatóság

Anyagainkat nagy gondossággal választottam ki, és minden darabot úgy terveztem meg, hogy ne vágjanak be sehol, kiemeljék az alakodat, tartósak legyenek, és jól kombinálható ruhadarabok szülessenek. Colubra ruháidban magabiztosan jelenhetsz meg, akár edzésen, akár egy délutáni kávézás során viseled őket.

Márkámmal felelősségteljes és környezetkímélő magatartást képviselek, mivel minden termékem hazai gyártású, hazai kellékeket használok, és munkatársaimmal etikusan állítjuk elő a ruhadarabokat. Termékeimet selyempapírba és öko futártasakba helyezem szállítás során, míg a felhasznált anyagok OEKO-TEX minősítéssel rendelkeznek, és gyártás során alig termelünk szemetet, mert a lehulló anyagdarabokból kiegészítőket készítünk.

Colubra Active sportruházati márka története
Colubra Active sportruházati márka története

A Colubra Active magyar kisvállalkozás

Partnereim mind itthoni vállalkozók, akik segítségével hozzájárulunk a fenntartható divat térnyeréséhez és a tudatos, nem pazarló vásárlás népszerűsítéséhez. Rendkívül fontos tudatában lenni annak, hogy a terméket gyártó cég vajon etikusan, dolgozóinak biztosítja-e a maximálisan megfelelő körülményeket és juttatásokat.